Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

MICROFIBER MADNESS DROPNETIC mikroszálas mágnescsík (2db)

Ár:
6.210 Ft (4.890 Ft + ÁFA)
Mikroszálas anyaggal bevont mágnescsík vízcseppfolyások ellen
Kiszerelés: 15 x 4,5 cm
Gyártó: Surf City Garage
Cikkszám: MMA05.1502
Elérhetőség: Készleten
Microfiber Madness márkáról
Mennyiség:db

Leírás


„Mágnesként vonzza magához a vízcseppeket”

A Dropnetic tipikusan az a termék, ami a legjobban tükrözi a Microfiber Madness fejlesztő csapatának olyan „őrült” innovációs ötleteit, amelyek új dimenziókat nyitnak az autóápolás világában. Elsőre furcsa eszköznek tűnhet, azonban hamar rá fogsz jönni, hogy autód lakkjának szárítása során milyen sokféleképpen bevethető. 
Szó szerint új utakat nyit az autóápolásban, hiszen megoldást nyújt olyan problémára, ami miatt idáig csak mérgelődtél, de elhárítani nem tudtad. Bizonyára téged is zavarni szoktak az autómosás után itt-ott váratlanul megjelenő kellemetlen vízcseppfolyások az olyan tipikus helyeken, mint a visszapillantó tükrök alján, az ajtókilincseken vagy éppen a csomagtérajtón. Ezt a problémát egyedi módon küszöbölheted ki a Dropnetic segítségével, amely gond nélkül felfogja a „káros” cseppeket mielőtt nyomokat hagynának a lakkon. Az innováció alapja egy extra erős rozsdamentes mágnescsík, amit a Dry Me Crazy anyagával vontak be. Ez a finom, puha és jó nedvszívó képességű mikroszálas anyag kiválóan alkalmas a lakkszárításra. 
Fontos megjegyeznünk, hogy a Dropnetic csak mágneses felületeken használható vízszintesen és függőlegesen egyaránt, azonban az alu karosszérián, műanyag vagy karbon részeken nem vethetjük be.

A Dropnetic mikroszálas mágnescsíkot egy lecsavarható fedeles tárolóhengerben kínáljuk a biztonságos tárolás és a szennyeződések elkerülése érdekében! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írja meg véleményét.
Írja meg véleményét!