Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

ÚJ CSAPAT AZ AUTÓÁPOLÁS VILÁGÁBAN

2019. 09. 23. 11:00:00

2019 szeptemberében elindult Magyarországon a CarCareBros

A weboldal indulásával egy időben megjelenő első blogbejegyzés a CarCareBros történetéről és céljairól szól. Szeretnénk megragadni az indulás alkalmát, hogy közelebbről megismerhessetek minket és az elképzeléseinket.

Az első bejegyzés ünnepélyes mérföldkő minden blogger számára, hiszen valaminek a kezdetét jelzi. Esetünkben még inkább különlegességgel bír, mert nem csupán az autóápolási webáruházunk elindulását, hanem egyben az indulást megelőző több hónapos fáradtságos munka végét is jelenti. 

A CarCareBros történetének kezdete 3 évvel korábbra, egy közös nyári autómosásra nyúlik vissza. Az autóápolás szenvedélyünk is, így már a kezdetektől odafigyeltünk arra, hogy jó minőségű tisztító- és ápolószereket, valamint mikroszálas törlőkendőket használjunk. Azonban ezeket akkoriban hazai webshopban nem tudtuk megvásárolni. Egy részük fogyóban volt, ezen kívül ki akartunk próbálni újakat, így aktuálissá vált egy újabb beszerzés. 

Ennek kapcsán merült fel az a gondolat, hogy milyen nagyszerű lenne ha egy magyar weboldalon megvehetnénk a termékeket, majd átvehetnénk azokat személyesen vagy házhozszállítással. Ráadásul a magyar hobbiápolók miért ne ismerhetnék meg azokat az évtizedek óta népszerű amerikai és német minőségi termékeket, amelyeket mi is előszeretettel használunk. A beszélgetés azon merész felvetésben teljesedett ki, miszerint nekünk kellene belevágni ebbe a projektbe.

Elkezdtük építeni a CarCareBros alapjait és felvettük a kapcsolatot a márkákkal, ahol pozitívan fogadták az érdeklődésünket. Azonban az élet úgy hozta, hogy egy időre fel kellett hagynunk a terveink megvalósításával. 2018 őszén tértünk vissza a kérdésre, amikor eldöntöttük, hogy bárhogyan is alakuljon, belevágunk: időt és energiát nem sajnálva a semmiből felépítjük saját autóápolási kisvállalkozásunkat és elindítjuk webáruházunkat. Sok akadály és munka várt ránk, azonban idén nyáron már a kezünkbe vehettük közvetlenül az USA-ból és Németországból érkezett termékeket. Ezt követően még pár hónapnyi munka következett. 

A következő sorokat olvasva a névválasztás, a logó és a szlogen is egyértelművé válik. Ezt a frissen indult vállalkozást ketten csináljuk szívvel-lélekkel. A termékbeszerzéstől és a weboldal szerkesztésétől kezdve a blogoláson át egészen a csomagolásig. Szlogenünk tömören összefoglalja céljainkat és filozófiánkat: Minőséget, szenvedéllyel. Kiváló minőségű autóápolási termékeket kínálunk nektek és ehhez szeretnénk biztosítani a részletes ismertetőket, szakszerű tanácsadást. Büszkék vagyunk rá, hogy a prémium mikroszálas termékeket gyártó Microfiber Madness hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk.  

Csak néhányat emelnék ki a jövőbeni terveink közül. Szeretnénk minél több kiállításon és bemutatón részt venni, ahol személyesen mutathatjuk be a termékeinket. Tervezzük a termékpaletta folyamatos bővítését, hogy lefedhessük az autóápolást A-tól Z-ig. Végül, de nem utolsósorban nem titkolt hosszú távú célunk, hogy egy szép napon a saját üzletünkben személyesen fogadhassunk Titeket.

Addig azonban maradnak a megszokott csatornák. Kövessetek minket a hivatalos Facebook és Instagram oldalainkon. Ezenkívül szívesen és örömmel állunk rendelkezésetekre a feltüntetett telefonos és e-mail elérhetőségeinken is. Forduljatok hozzánk bizalommal, hiszen tudjátok: CarCareBros, Minőséget, szenvedéllyel!